sal FotoPage

By: Nonasal sal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Jun-2009 01:34 Email | Share | | Bookmark



Alhamdulilah, 10 minggu lagi nak jumpa baby ni.
Rasa gumbira, xsabar, gementar pon ada huhu
Semoga selamat semua hendaknya


Thursday, 18-Jun-2009 06:14 Email | Share | | Bookmark
FAMILY DAY TO JB

Baru nk update pic2 pg jb awal bulan aritu. Kami pergi ramai-ramai 3 family, huhu sonok sekali sekala cuti ramai-ramai ni. Sal & Family pergi rumah akak kt Pasir Gudang. 3 hari 2 mlm kt sana. Tak lepas peluang jalan2 kt sana, merata2 kami pg huhu. Hubby gan ipar-ipar nya sempat pg memancing kat Kota tinggi. Kat jb, mcm2 mkn xlepas peluang, huhu balik je dari jb sal pergi check up, sbb ada appoiment minum air gula, bila dpt result bacaan gula dlm badan dh tinggi 5.2. amik!!! Jadi kena la jaga mkn lepas ni & kena buat follow up ar seminggu sekali. Tp site mak & ayah sal xde kencing manis. Jom tgk pic-pic yg ada.




























qaisara ngan ibu & papa nya


Thursday, 4-Jun-2009 02:43 Email | Share | | Bookmark
NEW, QAISARA BATRISYA

Anak buah sal sorng ni dh besar, dah masuk 10 bulan pon. Dh tumbuh gigi 4 batang, 2 atas, 2 bawah comei je senyum. Berat nya pon dh bertambah2 tp x hingat plak bape kg.
Berjalan pon xpandai lg, merangkak je baru. Garang plak 2 huhu sape je ada dpan dia duk kacau2 dia, mula la nk mencakor2 muka org tu dgn suara garang nya!!!
Qaisara ni ank ke-2 kepada adik sal, langkah bendul tu yang adik dh ada 2 org ank tu huhu
Rasa syg sangat kt Qaisara ni, sbb nya beberapa hari qaisara lahir, sal pregnant
(first pregnant ari 2) lepas 11 bulan kawen. Tp dh xde rezeki masa tu, sedih sangat2.
Mujur ada Qaisara, bleh la ubat kan hati autie dia yang sedih tu.
Tp skrg sedih tu dah berganti kepada gumbira apabila disah kan pregnant lg selepas 3 bulan keguguran, alhamdulilah. So lepas ni Qaisara debab nin ada la kawan bermain huhu











Tuesday, 2-Jun-2009 08:45 Email | Share | | Bookmark
PIC PREGNANT LAGI :)





26 Weeks 6 Day


Wednesday, 27-May-2009 04:33 Email | Share | | Bookmark
PERKEMBANGAN KEKEMBANGGAN KU

Perkembangan diri ku semasa ank dara, mak dara, & bakal Ibu huhu


Ni masa berat badan yg ideal, sebelum diet makan jamu huhu (2006)


Lepas makan jamu & beberapa bulan sebelum kawen (2007)


beberapa bulan lepas kawen (2007-2008)


beberapa bulan sebelum pregnant (2008)


Terkini mmg kembang 6 Bulan huhu(2009)

So, tgk la nti apa jadi time 9 bulan pregnant huhuhu .... bersambung !!!


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net