sal FotoPage

By: Nonasal sal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Aug-2008 04:55 Email | Share | | Bookmark
ANAK BUAH BARU HUHU

hari ke-1
comei
 
View all 7 photos...
7 Ogos, khamis lalu saya dibagi tahu oleh adik ipar, bhawa adik bongsu nk bersalin ank ke-2, baby dia nk kuar dah yahooo!!!. Sejam kemudian, adik ipar call lagi bagi tahu adik saya dah selamat bersalin normal dpt baby girl jugak!! waaa pompuan lagi
Tapi ada berita kurang baik, adik kena harta ke hospital besar temerloh seba uri sangkut dan jugak pendarahan yg teruk waaaaaa sedih ku dengar
1 tgh hari, hari yg same adik sampai di hospital temerloh terus sign surat untuk operate!!!
Sementara itu, x putus2 ku doakan semoga semua nya selamat, amin...
Tepat 7 mlm, dokter bagi tahu semua nya ok, dan selamat, Alhamdulilah dan dokter bagi tahu sekiranya lambat, mungkin xdapt di selamat kan...Tp semua nya Selamat










Dah 12 bulan kawen, bila la giliran aku memangku ank sendiri camgini



Tuesday, 1-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
MENU

 
Hidangan Hujung Minggu
Date : 29 Jun 2008
Masa : 12.00 Tgh Hari


Masak simple2 je hujung minggu, asal kan kenyang perut hubby huhu
Sambal petai ikan bilis, mmg kesukaan ku, sayur kailan ikan masin fuhhh!!!, ikan goreng berempah baru try resepi ni, dan air asam...kenyang tau!!!




Tuesday, 24-Jun-2008 09:19 Email | Share | | Bookmark
NEW, SALL

odw to wedding
new
edit
Date : 21.06.08
Ondaway Wedding Kawan


Hello friends
Dah lama x update fotopages ni huhu


Sunday, 15-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY -25 YEAR-

 





My kek from hubby, Thanks Yayang huhu
Tarikh : 15 Jun 2008



Yayang bagi Thanks


Tuesday, 3-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
TIME WEDDING YAN

mate ku
odway
hye
View all 6 photos...
Aku & Yayang
Odway Wedding Yan
Tarikh: 31 May 2008










[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net